Како онемогућити опцију читања поруке на Фацебоок-у

Колико нам неугодних тренутака нуди технологија! Прво, двострука ознака ВхатсАпп и линија под нашим именом која обавештава све наше контакте када је то био последњи пут када смо били онлине; Сада, Фацебоок комуницира са свим нашим пријатељима када визуализујемо поруку коју сте нам послали, чак иу цхату.

Ако желите да онемогућите ову опцију, у .цом објашњавамо како то учинити корак по корак.

Требаће вам:
  • Рачунар са приступом Интернету.
Следећи кораци:

1

Особа задужена за онемогућавање обавештења о томе да ли смо прочитали приватну поруку или не, је Цхат Ундетецтед, проширење за претраживаче. Да бисте га инсталирали, кликните овде и изаберите "Гет Ундетецтед Цхат".

2

Инсталирајте проширење да бисте онемогућили опцију читања поруке на Фацебоок-у ; нажалост, то је .еке. Покушали смо и нема проблема.

3

Када се инсталација заврши, програм ће бити прилагођен било ком претраживачу који користите и, од тада, ваши контакти никада неће знати да ли је порука или разговор отворен или није.