Како да обришем свој Иоутубе налог

Да ли сте уморни од ИоуТубе-а ? Ако вам је досадила велика видео заједница, као позната личност, ако желите да почнете од нуле са новим налогом или чак и ако желите потпуно да нестане са Интернета, постоји само један начин да постигнете свој циљ и да ефективно избришете свој налог ИоуТубе Кроз следећи чланак, показат ћемо вам како то учинити корак по корак, брзо и учинковито:

Требаће вам:
  • Приступ рачунару са Интернетом.
  • Иоутубе налог.
Следећи кораци:

1

Идите на Иоутубе.цом и пријавите се.

2

Отворите мени, десно у горњем десном углу, кликните на надимак и притисните 'Сеттингс'.

3

Да бисте деактивирали свој ИоуТубе профил, идите на картицу "Управљање налогом" и кликните на "Затвори налог".

4

Вероватно, Иоутубе вас пита зашто желите да напустите заједницу, напишите било који разлог и поново притисните 'Затвори налог'.

5

Појавиће се сиви оквир који ће вас питати да ли сте заиста сигурни, јер ако је ваш рачун трајно затворен, нећете моћи да га опоравите касније. Одговорите потврдно и опростите се од своје заједнице на ИоуТубе-у; лако, зар не?

Савети
  • Када избришете Иоутубе налог, не можете да креирате други са истим корисничким именом.