Како могу да се одјавим на Твиттер-у?

Отворили сте рачун на Твиттер-у и никада га нисте у потпуности разумели, тако да сада желите да се одјавите . Или желите да деактивирате свој налог зато што сте рекли ствари које више не желите да видите. Из било којег разлога, чињеница је да желите да ваш кориснички рачун нестане и, иако се у свијету друштвених мрежа понекад чини немогућим напустити, то се може учинити. У .цом објашњавамо корак по корак како се одјавити на Твиттеру.

Следећи кораци:

1

Унесите свој Твиттер налог и, у горњем десном углу, кликните на конфигурациони точкић. Отвориће се падајући мени.

2

У овом менију кликните на "Сеттингс".

3

На страници "Поставке" помакните се до дна. Видећете да пише " Деактивирај мој налог ". Кликните овде

4

Отвориће се страница у којој вас Твиттер покушава да вас убеди да не напуштате и даје вам информације о процесу одјаве. Испод имате две опције: " Деацтивате @усернаме " или "Цанцел". Кликните на прву.

5

Отвориће се нови прозор у којем ћете морати да унесете лозинку. Учините то и кликните на " Деактивирај рачун ".

6

Нова порука ће вас обавестити да је ваш налог већ избрисан (иако неће бити трајно избрисан до 30 дана касније, у случају да се покајате).