Како да знам да ли ме блокирају на телеграму

Мислите ли да вас блокирају на Телеграму? Да ли покушавате да контактирате особу и да не примате поруке иако сте на мрежи? Сигурно још увијек видите своју профилну слику и када се повезује, али све што шаљете изгледа да никада није испоручено. Вероватно сте на листи блокираних контаката и биће вам немогуће да га контактирате. Иако неки вјерују да не можете знати, желимо одговорити на ваше питање како знати да ли ме блокирају у Телеграму и да вам дају мали трик да га откријете.

Следећи кораци:

1

Као што се дешава у ВхатсАпп-у, када започињете разговор на Телеграму, преко крпеља можете видјети да ли је ваша порука послата и друга особа је примила, што не значи нужно да сте је прочитали.

На овај начин, када видите двоструку проверу, знаћемо да је друга особа примила вашу поруку, а разговор тече без проблема.

2

Уместо тога, да видимо шта се дешава када блокирате особу на Телеграму . Да бисте то урадили, морате напустити разговор и отићи у мени Подешавања; у Андроид-у, можете га пронаћи у три тачке горе десно, док ћете у иПхоне-у видети картицу директно на дну.

3

Затим ћете видјети свој профил са фотографијом, као и поставке телеграма, међу којима ћете наћи опцију "Блокирани корисници", кликните.

Користећи симбол "+" горе десно, додајте особу коју желите блокирати и она ће се аутоматски додати на листу.

4

Ако се вратите у разговор и покушате да пошаљете поруку, видећете како је то могуће чак и ако сте је блокирали. У ствари, друга особа ће чак видети ваш статус "Онлине" или "Писање ..." и оно што пишете биће достављено, то јест, видећете двоструку проверу.

На овај начин, чини се немогућим да друга особа зна да смо је блокирали, а осим тога, чини се да блокирање у Телеграму има мало користи. Али, шта се дешава ако контакт који смо блокирали покушава да нам пошаље поруку?

5

Истина је да ако контакт који сте блокирали у Телеграму покуша да вас контактира, нећете бити у могућности да то учините. Писаћеш и шаљеш поруку, али она никада неће бити испоручена, тако да ћеш видјети само чек, иако га видиш и онлине. Због тога нећете примати поруке од особе коју сте блокирали на Телеграму .

Дакле, одговор на " како знати да ли ме блокирају на Телеграму " је једноставан: ако видите особу која је повезана или "онлине", али ваше поруке не допиру до њега, то је знак да вас је блокирао.